Sex historie webcampiger

sex historie webcampiger

ÅÅÅ dette nyter han… vi reiser oss plutselig opp og jeg går nærmere veggen… han holder fast i skuldrene mine, og løfter opp det venstre beinet mitt, men han begynne og leke seg og slikke meg der nede…. Han kryper bort til vesken sin og henter fram en svær dildo. Han blunker opphisset til meg, og bare kjører på… mens hans kjører dildoen ut og inn, slikker han meg.. Etter på er det hans tur… jeg tar dildoen og kjører den inn… penisen din er så vått og glatt nå… pusten hans blir raskere… jeg tar en Olden vannflaske og heller den over han… han putter fitta mi i munnen, mens jeg maserer brystvortene hans… plutselig banker det på døren… vi tar en siste runde.

Jeg kryper opp på magen hans, og stirrer han inn i øynene. Skjønner ikke helt denne fantasien jeg You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 0. Noen som vil lage en "sex historie"??: Anonym bruker   posts. Posted October 1, Share this post Link to post Share on other sites. Posted October 8, Herregud nå ble jeg kåt her: Posted October 9, Posted January 31, Hadde jeg bare vært mer edru Jeg orket aldri ringe han igjen. Akten var allt annet enn behagelig for meg. Husker han som verdens verste elsker.. Det er han absolutt ikke verdt. Og i dag syns jeg synd på hans tidligere kjærester..

Ingen menn har noensinne oppført seg slik før - heldigvis. Han kommer til å forbli evig singel. Alle damer vil jo rømme og aldri ta telefonen igjen dersom han ringer eller sender sms.. Har en ikke så drøy men selv synes jeg den var veldig pinlig. Vi var i et av bassengene der jeg hadde senka belysningen og det var musikk og kos. Så merker vi t det er en mann i etasjen over som trener! Han vinker ned til oss og har tydelig fått med seg ALT!! Men i helvete heller Ikke klin kroppsvæskene deres utover kanten på et basseng hvor allmuen har adgang.

Vel dette er flaut. Jeg hadde en ons med en fyr, og det viste seg at vi ikke hadde kondomer. Begge var kåte, og han ville absolutt gjennomføre det. Løsningen ble å bruke en sokk som beskyttelse. Jeg var altfor naiv og lite kritisk, så den kvelden ble jeg pult med min egen sokk i senga hans. For å komme med detaljene så er det absolutt ikke å anbefale. Det var vondt og tørt å få den inn, og etterpå kjente jeg ingenting siden han beveget seg fram og tilbake mest i den, og ikke i meg om dere skjønner.

Dessuten er det skikkelig uverdig Ikke akkurat high class, men forhåpentligvis blir det en hemmelighet mellom meg og han. Ja, for en SOKK er jo glimrende beskyttelse. Og du og han var jomfru på det tidspunktet da skjønte jeg- siden du tenkte det ville bli bra med en sokk inne i deg og han tenkte han skulle kjenne noe som ble bedre enn handa si Det drøyeste jeg opplevde var ei dame jente som trodde at Colgate tannkrem var sæddrepende- så hun putta på med det inne i seg..

Ikke min skyld at hun grein av smerter etterpå Og trodde det måtte virke pga det var så vondt. Og til alle nek: Colgate er ikke prevesjonsmiddel som dreper sæd Det er bare til å børste tenner med og svir som f.. Kanskje fint å bruke i munnen etter oral da Fint lite vits i å bruke anonym-knappen så lenge du skriver som du gjør, Womenwomen.

I taxien hjem kastet jeg først opp på meg selv.. Vi ble til slutt kastet ut like ved hjemme.. Da svarte fyren at nei, ikke før jeg hadde vasket meg skikkelig.. Så jeg gikk sporentreks inn i dusjen..

Deretter kledde jeg meg naken og tryna på veien ut. Til sist kom jeg ramlende dyvåt inn på soverommet.. Fikk høre at det var det skumleste han noensinne hadde sett, det lignet visst mer på gollum eller en raptor enn et menneske som krabbet seg vei opp på krøkkete vis.

Men ja, jeg var visst litt overivrig.. Dagen derpå lå jeg i fosterstilling og kunne knapt snakke vondt for å puste og det eneste jeg fikk ut med den monotome robotstemmen min var "Pul meg? Og hvor mye kosta det egentli å spy i drosja? Eller nei- du har vel egentlig glømt at samboern betalte Brukket ribbein er da ingen hindring for en god runde! Hvor erfaren han var aner jeg, men jeg var iallefall ikke jomfru.

Var som sagt bare altfor lite kritisk. Var min egen sokk jeg hadde på meg som vi brukte, siden han sa at den var den tynneste. Så ja, litt tåfis inn i fitta ble det nok. Han har iallefall noe å se tilbake på og le av. Han som kalte dette kyssing: En tunge langt bak i halsen med spytt rennende inni munnen min. Og da mener jeg mengder spytt. Deretter lugge meg så hardt oppe ved luggen at jeg ikke greide røre hodet.. Han elsker å slikke og det var visst det han er best på. Kom aldri av det.

Holdt ut i 3 mnd allikevel. Den drøyeste ons-opplevelsen var da jeg ble med en fyr hjem etter en hard kveld på byen. Og kvelden hadde tydeligvis vært hardt for fyren også, for pikken var alt annet enn hard I senga. Gjorde masse forsøk til ingen nytte, og vi gav opp til slutt. Jeg bodde på andre siden av byen og kunne ikke dra derifra pga manglende kollektiv på natta. Dro så fort det ble lyst, men det var søndag så jeg måtte ta beina fatt I vel to timer i høye heler for å komme meg hjem, for blakk for taxi Snakk om walk of shame, uten lykkelig slutt!

En gang hooket jeg opp med en på tinder, som viste seg å være rene skorsteinen! Dette var den eneste gangen noen sinne jeg virkelig ønsket at sexen skulle ta slutt så fort som fy, da det oste røyk av ham på hver utpust. Doggystyle vil jeg tro reddet lungene mine. En annen gang var jeg megafull og hadde sex med en kompis, som visstnok forvillet seg opp til analen. Tarmen min var ikke tømt, så det kom bæsj på pikken hans som han måtte tørke av.

Husker ikke så mye fra denne runden, men jeg tenkte at det var til pass for ham når han gjør ting uten å spørre først. Vi er fortsatt venner I dag, men pulevenn-delen har vi lagt bak oss for lengst.

Sex historie webcampiger -

Posted Wednesday at Han kryper bort til vesken sin og henter fram en svær dildo. Pierre til sengs i første episode. Siam Thai Massasje Oslo. Go To Topic Listing Seksualitet. Vis i erotikknett shop. Gale tante Anita skrevet av Petter Spesielle historier. Plutselig foreslo han rusty trombone, og jeg var generelt åpen for novelle ikea rammemadrass test prøve nye ting Etter på er det hans tur… jeg tar dildoen og kjører den inn… penisen din er så vått og glatt nå… pusten hans blir raskere… jeg tar en Olden vannflaske og heller den over han… han putter fitta mi i munnen, mens jeg maserer brystvortene hans… plutselig banker det på døren… vi tar en siste runde. Alene med meg selv skrevet av Sex historie webcampiger Nye. Skrevet Oktober 29, Gjør en, en avtale, om vilkår og pris så bør en holde seg til den. Avfall bør sikkerhetskontroll på, velfortjent straff da den er fjernt fra derfor godt skilt to og god mat inne å være dette er bare.

Jeg kryper opp på magen hans, og stirrer han inn i øynene. Skjønner ikke helt denne fantasien jeg You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Noen som vil lage en "sex historie"??: Anonym bruker   posts. Posted October 1, Share this post Link to post Share on other sites.

Posted October 8, Herregud nå ble jeg kåt her: Stive brystvorte trekant sex. Posted on Og selvfølgelig, trekant sex av alle slag.

Massasje hjemme oslo free sex noveller, Webcampiger naked Erotisk Novelle. Gratis amatør hd videoer sokk boken min pappa fikk meg. Webcampiger noveller er - erotisk Min søster var kun ikledd en liten bh, og en trangtsittende tanga.

En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg. Vi hadde med oss telt og fiskestang og hadde bestemt oss for å oppleve fjellet.

Ingen menn har noensinne oppført seg slik før - heldigvis. Han kommer til å forbli evig singel. Alle damer vil jo rømme og aldri ta telefonen igjen dersom han ringer eller sender sms.. Har en ikke så drøy men selv synes jeg den var veldig pinlig. Vi var i et av bassengene der jeg hadde senka belysningen og det var musikk og kos. Så merker vi t det er en mann i etasjen over som trener!

Han vinker ned til oss og har tydelig fått med seg ALT!! Men i helvete heller Ikke klin kroppsvæskene deres utover kanten på et basseng hvor allmuen har adgang. Vel dette er flaut. Jeg hadde en ons med en fyr, og det viste seg at vi ikke hadde kondomer. Begge var kåte, og han ville absolutt gjennomføre det. Løsningen ble å bruke en sokk som beskyttelse.

Jeg var altfor naiv og lite kritisk, så den kvelden ble jeg pult med min egen sokk i senga hans. For å komme med detaljene så er det absolutt ikke å anbefale. Det var vondt og tørt å få den inn, og etterpå kjente jeg ingenting siden han beveget seg fram og tilbake mest i den, og ikke i meg om dere skjønner. Dessuten er det skikkelig uverdig Ikke akkurat high class, men forhåpentligvis blir det en hemmelighet mellom meg og han. Ja, for en SOKK er jo glimrende beskyttelse. Og du og han var jomfru på det tidspunktet da skjønte jeg- siden du tenkte det ville bli bra med en sokk inne i deg og han tenkte han skulle kjenne noe som ble bedre enn handa si Det drøyeste jeg opplevde var ei dame jente som trodde at Colgate tannkrem var sæddrepende- så hun putta på med det inne i seg..

Ikke min skyld at hun grein av smerter etterpå Og trodde det måtte virke pga det var så vondt. Og til alle nek: Colgate er ikke prevesjonsmiddel som dreper sæd Det er bare til å børste tenner med og svir som f.. Kanskje fint å bruke i munnen etter oral da Fint lite vits i å bruke anonym-knappen så lenge du skriver som du gjør, Womenwomen. I taxien hjem kastet jeg først opp på meg selv..

Vi ble til slutt kastet ut like ved hjemme.. Da svarte fyren at nei, ikke før jeg hadde vasket meg skikkelig.. Så jeg gikk sporentreks inn i dusjen.. Deretter kledde jeg meg naken og tryna på veien ut. Til sist kom jeg ramlende dyvåt inn på soverommet..

Fikk høre at det var det skumleste han noensinne hadde sett, det lignet visst mer på gollum eller en raptor enn et menneske som krabbet seg vei opp på krøkkete vis. Men ja, jeg var visst litt overivrig.. Dagen derpå lå jeg i fosterstilling og kunne knapt snakke vondt for å puste og det eneste jeg fikk ut med den monotome robotstemmen min var "Pul meg? Og hvor mye kosta det egentli å spy i drosja? Eller nei- du har vel egentlig glømt at samboern betalte Brukket ribbein er da ingen hindring for en god runde!

Hvor erfaren han var aner jeg, men jeg var iallefall ikke jomfru. Var som sagt bare altfor lite kritisk. Var min egen sokk jeg hadde på meg som vi brukte, siden han sa at den var den tynneste.

Så ja, litt tåfis inn i fitta ble det nok. Han har iallefall noe å se tilbake på og le av. Han som kalte dette kyssing: En tunge langt bak i halsen med spytt rennende inni munnen min.