Erotisk dikt eroriske noveller

erotisk dikt eroriske noveller

To kropper, snart nakne buktende foran peisen. Lengsel, tårer slippes løs. Ikke et ord blir sagt. Følelsene brenner og knytter deres sjeler sammen. Mykt kjønn møter hardt kjønn. Så mykt, vått og forventningsfullt Bankende sklir manndomen inn i lystens senter. Mykheten og godheten omslutter herlig manndom. Kroppene kjenner hver millimeter av hverandre. Vet hva som skal til for fullendt sammensmeltning.

Så starter ekstasen i ryggmargen og sender signaler om kaos og herlighet. Kroppene rykker ukontrollerbart og sender ilinger som omslutter orgasmens sluttspurt. Det blir ikke lenge til neste gang. Dette hadde jeg ikke trodd om deg Midnattsol. Den jenta jeg traff var søt, ung og uskyldig, trodde jeg. Også viser det seg at innerst inne er du det sex udyret og tilber SM og det som verre er: Nice girl, very nice. Har du ikke et lite bidrag da, "søte uskyldige" Thea? Hjelp meg med å få han vill og gal!!

Skal jeg skrive det? Jeg fant " Så sexy" på de samme sidene før i dag, så jeg knabba det. Var til og med skrevet neeesten på dialekta mi. Pyshjjjjjj, ække sånn jeg vennen min: D Jeg er like rein som snøen jeg på de møkkeste plassene i Oslos undergrunn. På grunn av din vanvittige utstråling har Statens strålevern bestemt at du skal sove i sengen min og varme meg hver natt.

Oppmøte ved sengekanten snarest. Flott med dikt, men pass på kopiretten og ikke legg inn noe jeg må slette, ok?

Og etter han har lest You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sexy dikt? Sign in to follow this    Followers 0. Midnattsol   5. Report post  ·  1. Posted December 17, Har dere noe på lager? Share this post Link to post Share on other sites.

Kevin   7. Report post  ·  2. En vinternatt så kald og m¸rk, jeg henger n¸ttene mine til t¸rk. Så kalde, så blå, så små, jeg vet snart ikke mine arme råd. Kvinnen kommer snart til fest, vil ikke kun vise min siste rest. Stapper'n i micro'n og lar den snurre, bikkja lukter p¸lse og begynner å knurre. Det ringer på og jeg kler meg og hilser, Der står jaggu dama arrogant og pilser.

Ja han er bra å ha! Har mårråsfuglen fønni ut av låsen og søngi lyset fri frå natt og jord? For mårrån sprer ei venge over åsen og streifer klea dine på ein stol. Og det er nå je ligg i varmen frå deg og ser at skuldra di får kyss av sol. Je reser meg og trekker dyna av deg. Nå kjæler mårråslyset gaven sine, Og je blir sugd mot det som jorda ga deg.

Je rører deg med fingertuppa mine, men venter litt, og våger itte mer. Da blir dom mørke, vorteringa dine og knuppa hardner under det som skjer. Og dermed letter fuglen høgt i været og flyg på leting etter varme rer. Og da du vakner, finn du meg så nære. Du ber meg vente bittelitegranne. Du vet om danser det er godt å lære. Så lærer je en dans fra slettelandet du kjæm ifrå, der tette skoger gror. Du gynger meg i takta til je kan det og du kan kjenne je er hard og stor.

Da åpner du en gang av hud og honning og hjelp meg inn i reret der du bor. Je kjæm i deg og skummer som ei dønning, og snart ligg mårråsfuglen mjuk og liten, men du bær krone, høge mårråsdronning. På Eros alter legger jeg en liten semsket ku På ryggen, med juret opp. Den har hornene i siden og klovene er blitt til klør. Den er brunflekket og hvit. Kom ikke her og si at alteret ikke får kjørt seg. Gå bak unge gutter se på lange skritt satt av unge ben kraft i hasene under knærne svai i ynglingehofter det går som en plystretone langs lange unge lår et stykke natur, helt gratis å se på.

Å ligge våken med maven mot din rygg, Som sølvskjeer i etui, - å leke sommerfugl med munnen og flagre lette kyss over søvnvarm hud - men ikke vekke deg. Å ligge våken med våre hender, - bygge med dem en liten katedral og hviske ville, rare ord om oss dit inn - men ikke vekke deg.

Å ligge våken slik er den beste søvn. Ute på - engen leke meg deg sommer og varmt leke meg deg putte et strå opp bak kneet ditt, kile forsiktig - høtre den spenstige latteren, som glad humlemusikk spretter den ut og risler over meg - se deg danse på et bein, kjolen som står rundt som en stram, spenstig parasoll, utspent for meg! Morellane er fullmodne Det er kanskje alt i seinaste laget Dei er blålilla i kjøtet og til å slurpe i seg Eg kjøpar to korger Eg ber dei i sollyset Eg ber ei i kvar hand, tett inntil kroppen Han sit på terrassen mellom dei grøne blada I handa har han eit glas kvitvin, det er nyleg skjenka i, det er kondensdropar på glaset Eg ber han kle av seg og legge seg ned Eg legg morellane rundt kjønnet hans, heile kjønnet hans dekt av morellar, der er ikkje fleire morellar igjen i korgene Deretter bøyer eg meg ned og tek morellane i munnen Kjønnet hans reiser seg Eg et alle morellane Rønnaug Kleiva.

Utmattet etter å ha smakt den frydefulle fullendelsen på elskovens nytelse, sank mitt legeme, smidig som en vinranke, sammen, ute av stand til å makte mer. Sanden er lang og mjuk kvit og tynn mot huda heile dagen og om kvelden lyser sandvegane mellom trea. Dei små kleda våre vert borte i berre sand. Herifrå står ho lysande med håret flagrande munne mjuk augo skinande ein vill kropp god og varm til botnen. Hvor vakker du er, min elskede. Å, hvor vakker du er! Dine øyne bak sløret er som duer.

Ditt hår er lik en flokk av geiter som bølger ned fra Gileads fjell. Dine lepper er som skalagensbånd, og yndig er din munn. Som en skive av et granateple er tinningen bak sitt slør. Din hals er som Davids-tårnet, bygd til våpenhus. Der henger tusen skjold, alle heltenes rundskjold.

Dine bryster er lik to rådyrskalver, lik gasellens tvillinger som beiter mellom liljer. Min elskede, alt ved deg er vakkert; det fins ikke lyte på deg. Tenk at de knuller natta lang uten beskyttelse med usette menn som hjelper å hive møkka ut gjennom fjøsveggens øyne før mjølkinga tar til hver evige dag.

En hare gjemmer seg mellom lårene mine. Og du er reven. Og du er ulven. Fanger du meg, sperrer du meg inne mellom sofaen og to stoler. Med ryggen mot teppet er jeg et hjelpeløst landskap. I det svake lyset erobrer du meg nasjon for nasjon, kontinent for kontinent.

Helt til de magnetiske polene. Eg vil møte deg under ein hassel med neter som enno er kvite. Eg vil møte deg ved åkeren som skyt aks i natt. Hjarta mitt vil eg rive ut så du kan sjå at det er raudt, at det har banka i einsame netter.

Det er kaldt der du står. Is og hav møtest for augo dine. Mine bryst er ikkje som is når du er havet. Mine bryst er kvite, kvete neter som hausten skal fylle. Og under hendene dine skal tunge aks bylgje på åkeren. Hennes modne bryst hviler tungt i min åpne hånd. Disse spente kloder av vellyst visker ut alt. En dag våren ennå var svai i ryggen overga vi oss til duggen og den røde jorden. Og mens våren steg til et brøl førte du meg ut på de blodige terrassene der du med dine bitt av roser krøp inn bak raggen.

Til jeg uten ror drev nedover din mørke flod, utstrakt og naken, mens du varsomt klatret i meg og kysset hvert blad på min kropp. Og selv lå du der som et overdådig landskap som ventet på min vare reise. Og uendelig langsomt seilte jeg over deg som en glødende flodbåt. Til løvet på bunnen av øynene dine ble svart, og du hvisket: Hengende mellom to magre røvere, våknet den av blodhundene og kjente hormonene ta heisen fra døden på bunnen av et tabu mot ekstasens blinde triumf.

Alt før jeg ble født ble den diskvalifisert, satt i fengsel og lest bønner for, vulgarisert av sin samtid bak LEVI's' blå bomull, anerkjent som såmann og nattdoktor, men bare til husbruk, aldri dansende i språkets fest, en stygg gutt, blindebukk, innelåst med fyrverkeriet, hattene, de ti bud og forklaringene. Jeg kjenner den som en bro mellom mine følelser og hennes. Historiens hav slår og slår. I noen netter bygger vi et alter, i noen blir vi utfridd. Den er det ved meg som Gud elsker og har bruk for nest etter bønnen om noen å elske.

Dens ene visjon støter hele skapelsen inn i hennes mørkeste rom. På den varme grensa mellom sovande og vaken vakler halvdraumar over den svake lukta av håret ditt som ein svinnande damp i pute og laken. Lik ein doven kval, rullande på ei båre kramar eg lukta av minne er varme laken sugande som straumkvervlane bakom ei åre. Eg kan kjenne, trur eg, søkket i dyna etter låret og hofta di, og kjenner den søte smaken av parfymen din, tynne spor etter håret ditt, luktrender nedover puta.

Eg ligg vaken og pustar sakte inn lukta av deg i puta naken. Utpint av fruktbarhet lot han seg oppsluke av Annabellas sorte hull og gikk over i ren energi. Deres ubeskrivelige kjærlighet løftet dem ut av tyngdekraftens makabre grep og omspant dem med en corona så flammende at de ble askesorte av herlighet. Lovet være Annabella og den himmelske kjærlighets sorte hull!

Hun gjorde seg langsomt rede, og streifet ham varmt med de ytterste bølger av hårets matte ynde. Hun gjorde seg klar til å synde. Hun fanget ham halvveis med hånden, og modnet innskytelsens skiftende sødme. Den drivende blomsterduften lå som en lek i luften. Hun verget med kloke hender bevegelsens rus i de søte nyanser. Den lette sommerkjolen ble henne tung i solen. Han kjempet halstarrig i stormen, på stupet av kroppens hellige krater.

Hun tøyde han nære hyllest inn i fjernere fyldest. Han stilnet, forunderlig hildret av høyere himlers vestaliske varme, han kjente det ville bluss i tilværelsens vesen som pussig. Hun sank imot nye orkaners oppfyllelse dypt i sitt brennende blod.

Han hadde forunderlig fred nå, og intet å synde med nå. To hender faste og smale legg seg lett over heit hud, vil berre døyve og svale. Vil berre kome med lindring og ro, lik regn som fell over rykande branntuft og sløkker kvar usæl glo. Vil - men der hendene rører spring berre logen i vêret på ny. Kom likevel svale hender med brennande eld. For et vidunderlig instrument kvinnen er når hun blir spilt på med talent. Hvor dyktig hun er til å skape de mest utsøkte harmonier, utføre de mest intrikate variasjoner av elskoven, og gi de mest guddommelige erotiske gleder.

Dette er timen da leppene fylles og øynene ler og kroppene hilser hverandre Dette er timen da blodet flyter som vin og sæden som melk og vi drikker hverandre vi beruser hverandre Ja, dette er timen fødselens time da alt åpner seg i jubel Ellen Francke. Me skal elska som dyr og som englar Som blakke hestekroppar og sommerfuglkyss Me skal storma fram over sanddynene saman og sitja heilt roleg i sofakroken medan det grå jærregnet siler over knausane si fiolette hud Måltid lått og det merkelege huset me kallar framtid Eg skal elska deg med det hav eg eig inni meg me skal elska som dyr og som englar Helga Torvund.

Jeg slipper deg inn Steinen åpnes Tornene rundt blir til lotus Jeg slipper deg inn Skamløs, en sara i sene tider Skulle jeg frykte fabrikkurets slag mot åndedrettet Nå som ditt korn og min stein blandes Og blir til et litani for barnet Wera Sæther. Tenn henne slik at hun blir full av iver etter å behage, denne kvinnen som menn sår sin sæd i, slik at hun vil åpne sitt kjød for oss i begjær, og slik at vi, i vår attrå, vil plante vår lingam i henne.

Dine hvite negler lyser som augustmåner over mørke brystvorter Du skiller lårene mine og legger leppene mot mine Hikstende slipper jeg taket. Det er greitt nok at du drikk beinmarg ut av meg at du sprøyter dine tankar inn i underlivet mitt. Men trø meg ikkje på tærne!

Det er greitt nok at du syg viljen min ut gjennom leppene og får den til å fløyme frå andre kroppopningar. Men trø med ikkje på tærne! Det er nok å ta av og det er rom også for dine tankar inne i meg. Eg vil så gjerne vandre mine eigne tankar til endes. Drikk gjerne av meg, sprøyt inne i meg, men trø aldri ein vandrar på tærne. Kryp inntil meg no. Det er seint, men i lag er me to.

Det er slik det var meint ikkje synd, berre ekte og reint. Det fins ikke ord bare kjønnshår i en verden uten grønt der brystene mine er konge det fins ikke fakter bare huden min og maurene som kryr på mine glinsende lår bærer taushetens maske under arbeid la natten og din ekstase komme da skal min dype kropp dette bløtdyr uten tanke sluke ditt rastløse kjønn mens det vokser.

Hvor vakkert du trer fram i dine sko, du gjæve høvdingdatter. Dine buede hofter er som et smykke, smidd av kunstnerhånd.

Erotisk dikt eroriske noveller -

Deilig Æ ønske ikkje mere enn å sette her og se og si: Det endte Else og Lena alene på hytta. Man kan vel si porno bergen bondage sex vi forstår hvorfor gutta sitter i baren, fremfor å bruke tiden på å stå å se på de parene. Jeg spurte om han kjente stedet, og om han visste om noen der som han har lyst på. Det er greitt nok at du drikk beinmarg ut av meg at du sprøyter dine tankar inn i underlivet mitt. Ja, til langt opp i årene kan vi nyte gutten - ja, helt til slutten.

På grunn av din vanvittige utstråling har Statens strålevern bestemt at du skal sove i sengen min og varme meg hver natt. Oppmøte ved sengekanten snarest. Flott med dikt, men pass på kopiretten og ikke legg inn noe jeg må slette, ok? Og etter han har lest You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sexy dikt? Sign in to follow this    Followers 0. Midnattsol   5. Report post  ·  1.

Posted December 17, Har dere noe på lager? Share this post Link to post Share on other sites. Kevin   7. Report post  ·  2. En vinternatt så kald og m¸rk, jeg henger n¸ttene mine til t¸rk.

Så kalde, så blå, så små, jeg vet snart ikke mine arme råd. Kvinnen kommer snart til fest, vil ikke kun vise min siste rest. Stapper'n i micro'n og lar den snurre, bikkja lukter p¸lse og begynner å knurre. Det ringer på og jeg kler meg og hilser, Der står jaggu dama arrogant og pilser. Hun flerrer av meg kl¿rne og somler ei med tiden, hun gisper og ingen har sett henne siden.

Et brev dumper ned gjennom sprekken et par dager etter, det er fra den r¸ya med r¸de fletter. Greit, jeg er ei så stor lenger, men nå er den svart, slipper å barbere, den er helt uten bart. Brent p¸lse skyr ilden. Report post  ·  3. Kanskje ikke noe å skrive til typen, men takk takk. Report post  ·  4. Thea   4. Dette var noe annet enn mannen min sin, han var mye større. Han beordret meg opp på alle fire, tok tak i pikken sin og Det banket i musen min mens jeg sugde på staven hans.

Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Dette hadd mannen min prøvd før, men da ble han avvist. Pungen klasket i haka hver gang den var helt inne i munnen. Hun lot en finger gli fra ballene og mot rumpehullet hans Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake. Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg.

Det er en vegg mellom og de fire på parrommet var så opptatt av hverandre, så det var ingen sjanse i helvete for at noen andre skulle få delta. Det er stygt å si, men de er ikke det jeg vil kalle attraktive, så for oss var det veldig lite interessant uansett.

Så etter å ha gått en liten runde, fant vi oss et stort rom som var helt tomt. I grunn et litt merkelig rom, sikkert fire ganger fire meter og det eneste av møbler var en stol og en kort benk.

Trine ber meg sette meg i stolen og jeg gjør som hun sier. Hun bruker ikke mange sekundene før jeg er knallhard, en helg med barnefri, en god middag og noen glass vin, kombinert med en sexy truseløs kone i kort kjole, har typisk den effekten på meg. Jeg kjenner at jeg neppe er i stand til å holde ut lenge, så om hun skal få kuk, er det neppe stort å hente hos meg.

For at hun ikke skal føle seg helt snytt, kommer jeg meg på beina og får geleidet henne ned på ryggen på benken.

I grunn ganske praktisk med en kort benk, man kan stå på kne og slikke fitte, noe som passer meg utmerket, fremfor å ligge utstrakt på maven. Hun er allerede god og våt, gudene må vite hvilken fantasier eller forventninger hun har. Til å begynne med, er jeg forsiktig, bruker tungen bare forsiktig for å erte henne, men en hånd som griper meg i håret forteller meg at hun Anonym Alt startet da jeg var på tur ut til byen for å møte noen venninner.

Vi hadde tenkt oss på fest, det jeg ikke viste var at denne kvelden kom til å forandre ALT. Kanskje rundt 20ish folk der… «Ja, jeg er på vei dit nå bare si ifra når du er her» Svarte hun etter et raskt minutt. Jeg smilte og var veldig spent med tanke på at dette kommer til å bli min første fest!

Dagen jeg fyller 18 år på skal bli dagen jeg skal feste hele natta! Jeg sjekket meg en siste gang i speilet for å sjekke om jeg så pen ut og det gjorde jeg. Jeg satt meg på skuteren og dro bortover veien. Jeg var både spent og redd, med tanke på at fester er det vanligste stedet å bli voldtatt. Noe jeg IKKE hadde noe særlig lyst til. Festen Jeg gikk mot døra til huset, tenkte ikke på å melde til vennina mi som jeg skulle møte. Da jeg åpnet døren og så inn ble ørene fylt av musikk, foran meg så jeg svær folkemengde, for det meste gutter.

De var alle kjempe kjekke og jeg kjente at jeg ble litt tent av synet av de deilige guttene. Da jeg hadde stått der et minutt ish og studert litt kom det en liten gjeng med jenter og gutter og ga meg et plastbeger med noe alkohol i.

Etter lukten å dømme var det nok mest sansynelig sprit. Til tross for at festen akkurat hadde begynt. Ja det gjør jeg nok» svarte jeg lystig og begynte å drikke litt fra plast begeret. Jeg så meg rundt igjen for å se etter venninnene mine.

Men før jeg engang fikk sjanse til å lete kom det en gutt foran meg, etter utseende å dømme kanskje 19 år. Hypp på å bli med meg å gutta mine der borte å drikke litt? Drita som faen, men why not? Det er jo fest. Og noen av dem hooka med noen jenter, tydelig trekant i det hjørne tenkte jeg. Jeg drakk litt til å så på guttene jeg hadde valgt å være med, de var alle på min alder. BenoniRosa Tiden står nesten stille når man er alene.

Overlatt til sine egne tanker er det som om klokken går i sirup. Det hjelper ikke at du har fratatt meg muligheten til å se på klokken. Det eneste som hinter om at verden går fremover er de dempede lydene fra verden utenfor. Jeg ligger på mage på sengen, armene er spredt ut til siden og bundet fast, føttene like så.

Det er ikke første gang du har forlatt meg slik, hjelpeløst fastbundet, med bind for øynene for å gjøre ærend. Spesielt etter at du tvang meg til å kjøpe cuffs av lær, med lettvinte karabinkroker, har du yndet å forlate meg på denne måten. Spredt ut i x-posisjon, med en ganske stor plugg i rompa for å minne meg på hvilken tøs jeg er. Pluggen glir greit inn, men etter å ha vært på plass en god stund, begynner den å markere seg.

En mild, men konstant smerte gjør meg til en hver tid oppmerksom på hvem som er mottaker, hvem som blir pult i dette forholdet. Én gang hadde du faktisk med deg besøk, en venninne som ble traktert med både te og prat, mens jeg lå ganske nervøs og aldeles musestille bak de syltynne soveromsdørene. Det var da det gikk opp for meg at jeg ikke lenger var en sub bare for lek, dette var hverdagen nå. Det kriblet i magen.

Slik ligger jeg altså på sengen. Utstrukket, hjelpeløs, og venter på at du skal komme hjem. Etter det som virker som en evighet, hører jeg nøkkelen i døren.

Jeg våkner fra den kåte døsen man ofte kan gli inn i når man befinner seg i slike situasjoner; kroppen spenner seg og er umiddelbart beredt. Jeg kjenner at kuken presser seg mot madrassen idet den våkner til liv, og strammer seg opp fra halverigert til steinhard i løpet av et lite sekund.

Jeg er svært spent på hvilke planer du har for meg, nesten fra meg av kåtskap etter å ha blitt nektet orgasme i en hel uke. Ballene er ømme, og det iler i lysken hver gang de beveger seg mot underlaget. Jeg holder pusten idet du trekker skyvdøren til side. Jeg hører du roter rundt i leketøyet vårt, og at du kommer bort til sengen.

Du lener deg over meg, og jeg kjenner varmen fra kroppen din idet du presser ballgagen inn i munnen min og strammer til. Den er stor, og de eneste lydene jeg får til å lage er dempede grynt og stønn. Selv om jeg etterhvert er vant til å gå med gag, kjenner jeg at kjeven blir strukket til sitt ytterste.

Du sitter over skrevs på ryggen min, med en fot på hver side, så lener du deg ned. Jeg kjenner  pusten din mot øret mitt, den som kan gjøre meg helt vanvittig kåt på et øyeblikk. BenoniRosa «Æ lika det best når du adlyde og e flink, æ e ikke så glad i protesta.

Spesielt nu når vi e hos fremmedfolk» Det kiler i magen mens du instruerer meg fra førersetet i bilen. Blikket ditt er ikke til å ta feil av, det lekne glimtet er langt der bake, men du mener alvor. Du ber meg åpne vesken din som jeg sitter med på fanget, og lener deg over for å fiske noe fram.

Du roter litt rundt, og holder opp et stykke lær. Et halsbånd med en reim. Jeg har aldri gått med halsbånd før og får stammet fram et «t-takk», mens sommerfuglene tydeligvis har funnet verdens feteste blomst og holder fest i magen min.

Jeg stiller meg bak deg på på trappen idet du ringer på. Ikke at jeg har noe valg, du holder et godt tak i lærreima og leder meg som en hund. Jeg skjelver lett, og ser at du også er litt kortpustet der du står, mens skritt nærmer seg innenfra. Et smilende og sjarmerende par åpner døren. De er i midten av tredveårene, og ser ut til å være i normalt god form.

Ut fra profilen på datingsiden er hun den dominante i forholdet, men de bytter litt på det. Begge er kledd i hverdagsklær, akkurat som oss. Det eneste som tyder på at dette ikke bare er et vanlig kaffebesøk er halsbåndet og reima mi. Samt at jeg er kommandert ned i knestående for å hilse på vertene våre. Jeg setter meg på kne som jeg får beskjed om, og slår øynene ned slik jeg har lært. Dette er første gangen vi møter et annet par på denne måten.

erotisk dikt eroriske noveller