Glidemiddel gratis g punkt hos kvinner

glidemiddel gratis g punkt hos kvinner

I ble g punktet anerkjent og allment akseptert som et kvinnelig funksjonelt og anatomisk organ. Punktet fikk da den medisinske betegnelsen "kvinnelig prostata". Denne anerkjennelsen satte en sterk demper på debatten rundt "myten om g punktet". G punktet, eller kvinnens prostata, finnes ikke bare, men man kan SE det! En dag vil vi le og tenke tilbake på det som om vi ikke kunne se vår egen nese i fjeset.

Hun har spesialisert seg på å lære kvinner og par om g punktet og kvinnelig ejakulasjon. G punktet er plassert ca. Noen har det plassert litt lenger ute, andre litt lenger inn.

G punktet ligger oppe i fremre skjedevegg, i vevet mellom skjeden og urinrøret. Selve g punktet er egentlig et svamplegeme, og har visse likhetstrekk med mannens penis. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod og svelle opp. G punktet kalles også urinrørssvamp, siden det er plassert rundt urinrøret. Inne i selve urinrørssvampen, eller g punktet, ligger det flere kjertler.

Veien til orgasme 3. Nydalsveien 12, Oslo Telefon sentralbord: Selges på alle apotek og egner seg kanskje best til medisinsk bruk? Toy Fluid Om dette glidemiddelet:. Analorgasme Kvinner som nyter analsex opplever ikke sjelden å få orgasme når de har det, med eller uten klitorisstimuli, ifølge sexolog og seksualrådgiver Vivi Hollænder.

Sprutorgasme Har jeg tisset på meg, lurer enkelte kvinner når de oppdager en våt flekk på lakenet, men som oftest er dette basisk vaginalvæske som spruter ut av skjeden under orgasmen. En dildo er en enkel stav med falloslignende form uten motor. Det gjorde veldig vondt å presse den inn, og har ikke noe bedre glidemiddel en spytt. Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere.

En virkelig heftig hi-tech vibrator, vanntett og designet spesielt med tanke på ditt G-punkt! Prøv deg fram ved å spre indre og ytre kjønnslepper og slikke lange strøk på ulike steder, eller trekk kjønnsleppene inn i munnen din og sug på dem. Du kan etter hvert begynne å stikke tungen din litt inn i henne når du passerer skjedeåpningen og husk at det er den ytre delen som er mest følsom så stryk i sirkler rundt åpningen og beveg tungen inn og ut.

Vil hun ha noe mer inn, bruk fingrene eller en hjelper. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Når du etter hvert føler at det er tid for å nærme seg det følsomme klitorishodet, knoppen, toppen, glansen¿ start med å slikke veldig lett til hun signaliserer med kroppsspråket at hun er klar for litt mer press. Noen kvinner liker også å få klitoris berørt gjennom hetten så spør om du liker det når du trekker den tilbake og kommer enda mer rett på «lystknoppen».

Prøv deg fram med ulike teknikker og trykk over og rundt klitorishodet små og store sirkler, opp og ned, side til side, alfabetet, sug og slikk klitoris osv. Det er heller ingen skam å ty til rekvisitter, som spiselig glidemiddel. For kalde eller varme tungefornemmelser, drikk varmt eller kaldt. Mange liker som sagt å bli penetrert av noe foran eller bak. Bak er en «rumpeplugg» best egnet, men gå uansett aldri fra bak til fram med den samme fingeren eller leketøyet uten å vaske deg eller det først, for å unngå infeksjoner.

Selve orgasmetriggeren, selv om man skal være ekstremt forsiktig med å generalisere! Fast berøring og gjentatte bevegelser fungerer for svært mange, men like fullt raske og sporadiske bevegelser. Bygg uansett opp hastigheten og trykket gradvis etter hvert. Husk også at selv om hun stønner, betyr det ikke nødvendigvis at du skal sette opp farten.

Det finnes en masse avanserte tungeteknikker, men vi tar ikke for oss alle disse her. Sjekk også ut steg for steg-guiden på cunnilingus. Stillinger for oralsex, finner du her. Kvinnekjønnet, slik en mann ser det fra utsiden, består i hovedsak av de utvendige delene av klitoris, klitorishodet man snakker også om klitorishetten , klitorisforhuden, vulva, urinrørsåpningen, de ytre og de indre kjønnsleppene og vagina- eller vaginalåpningen. Stimulering av klitorishodet, - toppen eller -glansen, det lille håndtaket på «ønskekvisten» klitoris er som en Y , er en av de beste måtene å hisse opp hele klitoris.

Kvinner har i likhet med menn også en følsom frenulum, rett under klitorishodet der de indre kjønnsleppene møtes.

U-punktet, det ytre området som omgir urinåpningen. Akkurat som hos mannen er dette følsomt for berøring og kan være en uoppdaget erogen sone for henne.

For noen kvinner er stimulering av dette området en forutsetning for orgasme. Når kvinnen er opphisset og delene rundt åpningen svulmer, er hun ekstra følsom i den ytterste delen av vagina. Anus er faktisk en integrert del av kvinnens genitale nytelse og til og med orgasme siden klitoris er som en Y, med forgreininger på hver side av skjeden og mot analen.

Glidemiddel gratis g punkt hos kvinner -

I tillegg kan en oppleve et visst press fra omgivelsene på at en skal fikse dette med orgasme og seksualliv med en gang. Det skal alltid respekteres at du sier nei eller avbryter. Det kan være mange årsaker til smerter i skjedeområdet. Her er de billigste forbrukslånene. Bikini for sommeren Rundt én prosent av alle gutter i tenårene har en av disse.

G punktet kalles også urinrørssvamp, siden det er plassert rundt urinrøret. Inne i selve urinrørssvampen, eller g punktet, ligger det flere kjertler. Disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske.

Man kan normalt ikke føle g punktet på samme måte som klitoris, og mange har derfor problemer med å lokalisere det. Det antas at de aller fleste kvinner har et g punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et g punkt som vil reagere positivt på stimulering. Vi mennesker er ganske ulike, og vi har fra naturens side blitt forskjellig utstyrt. På samme måte som med området rundt og på klitoris er noen veldig følsomme og reagerer lett på stimulering.

Andre reagerer knapt på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet. Den enkleste måten å finne g punktet på er å ligge på ryggen, gjerne med en pute under rumpa og fotsålene ned på sengen. Med en eller to fingre kan man lete på fremre skjedevegg, ca centimeter inn i skjeden. Forutsetningen for å finne det berømte punktet er at hun må være våt og kåt. Det forekommer, men er lite utbredt. Stimulans av g punktet gir nødvendigvis ikke umiddelbare, intense orgasmer.

Tålmodighet, tid og øvelse trengs for mange for at g punktet skal reagere positivt på stimulering. Benytt gjerne en g punktvibrator ved søken etter punktet, disse er spesielt utformet for å kunne hjelpe til.

Et tips er å stimulere klitoris samtidig. Ved å fortsette stimuleringen av g punktet etter orgasmen, er det mulig at man kan få flere orgasmer etter hverandre.

Husk at g punktet ikke er en "magisk bryter" som vil utløse intense orgasmer med en gang. Det trengs tid, øvelse og tålmodighet for å få det til. Husk at øvelse gjør mester! Orgasme er også kjent som klimaks eller utløsning, og for mange vil orgasmen anses å være høydepunktet av lystfølelse under seksuell aktivitet. Mange har enorme forventninger til hvordan orgasmen skal være, og det er nok ikke alltid det blir som forventet. I tillegg kan en oppleve et visst press fra omgivelsene på at en skal fikse dette med orgasme og seksualliv med en gang.

Orgasmeproblemer kan være preget av et kontrollbehov, og for mange blir orgasmen en slags prestasjon. Den naturlige kroppen slipper ikke til, og vi hindrer den i å gjøre det kroppen egentlig kan. Om en opplever å ikke få orgasme, kan det være fint å legge bort litt av prestasjonsangsten og stresset, øve seg og bli kjent med egen kropp og eget reaksjonsmønster for eksempel gjennom å onanere, lese erotisk litteratur, se film, fantasere osv. Orgasmer kan være forskjellige fra gang til gang.

Noen ganger oppleves en orgasme som et kort blaff, mens andre ganger kan orgasmen være veldig sterk. Kanskje tenker du at det er viktig at du og partner oppnår orgasme samtidig, men dette hører til sjeldenhetene. Det vanligste er at den ene kommer først, og at man fortsetter til den andre også er tilfredsstilt. Det betyr ikke at en nødvendigvis får orgasme hver gang, men at en av og til er fornøyd med kåtheten og nytelsen en har opplevd.

Av og til er det sånn at man ikke får orgasme. Dette er nok vanligst blant jenter, men kan også skje med gutter. Årsaken kan være at en ikke kjenner egen kropp og tenning godt nok, eller at en synes det er vanskelig å nyte og å slippe seg løs. Det er viktig å huske på at de aller fleste jenter trenger stimuli av klitoris for å få orgasme. Enkelte tenker at orgasmen kommer av seg selv bare en får penis eller et sexleketøy opp i skjeden, men dette stemmer sjelden.

Det er ikke så vanlig å få orgasme under samleiet hvis ikke klitoris blir stimulert samtidig. Noen trenger kraftig stimulering, f. Som nevnt er det ikke alle jenter som oppnår skjedeorgasme. Men mange kan allikevel ha glede av å bli stimulert, samtidig som en aktivt bruker bekkenmuskulaturen. På fremre skjedevegg, rundt urinrøret, ligger det en samling kjertler rundt urinrøret, som er et viktig område for seksuell stimulering via vagina.

Dette kalles også G-punktet. Under stimulering vil disse kjertlene svulme opp og noen kvinner vil kunne få orgasme på denne måten. I forbindelse med dette vil noen få jenter oppleve at det spruter en klar væske under orgasmen. Denne kan lukte svakt av urin fordi den skilles ut via urinrøret, men dette er kjertelvæske, ikke urin.

Det kan være mange årsaker til at en ikke har lyst, og årsakene til manglende lyst er ofte de samme hos menn som hos kvinner. Er den generell, betyr det at en ikke har lyst på sex med noen i det hele tatt. Er den spesifikk, betyr det at en ikke har lyst på sex med for eksempel partner, men at en blir kåt av andre og at en gjerne kan onanere.

Av og til kan det være at en ikke har så lyst til å begynne med, men at en får lyst underveis i forspillet eller sexen. Det er viktig å lytte til seg selv, å kjenne på eventuell lyst og respektere manglende lyst. Kanskje er du trøtt og lei, kanskje er du stressa eller kanskje er du redd for at dere ikke bruker tilstrekkelig beskyttelse? Husk også at det er mange medikamenter som kan gi nedsatt lyst, for eksempel antidepressiva og p-piller.

Noen mennesker kan oppleve at de ikke er interessert i å ha sex med hverken seg selv eller andre. De kan bli både kåte og forelsket, men ønsker ikke og er ikke interessert i seksuell aktivitet. Det er ikke noe i veien for at en kan ha nære og gode forhold med intimitet og kjærlighet til tross for dette.

Dette er en utfordring mange gutter kan oppleve. De vanligste grunnene til å komme for tidlig er prestasjonsangst og utrygghet i forholdet, men det kan også være sammensatte årsaker hvor både psykologiske og fysiologiske mekanismer spiller inn.

Det er viktig å huske at ikke alle opplever dette som et problem, og at du kan ha et godt og tilfredsstillende sexliv på tross av at utløsningen kommer tidlig. En kan vel egentlig si at tidlig sædavgang kun er et problem der du og din partner oppfatter det som et problem! Det er ikke uvanlig å oppleve tidlig sædavgang når en ikke har så mye seksuell erfaring, så fortvil ikke — ofte kan øvelse gjøre mester! Øvelsen kan du gjøre to — tre ganger i uka. Dette er en fin måte å bli kjent med følelsene som oppstår og samtidig øve på å kjenne etter når utløsningen nærmer seg.

Om det ikke skjer noen endring etter noen uker, og du og partneren din opplever dette som et problem, kan det være en god ide å snakke med en sexologisk rådgiver. Noen gutter kan oppleve at strengen på penis også kalt frenulum får rifter eller ryker under onani eller samleie. Det er ikke farlig, men kan oppleves voldsomt fordi det vil blø ganske kraftig.

Det er ikke farlig og du trenger ikke nødvendigvis gå til legen. Du kan først vente litt og se om strengen gror av seg selv.

Da er det greit å la penis få ro og unngå onani og samleie. Du kan holde såret rent ved å vaske med intimsåpe i dusjen en gang daglig. Noen ganger kan strengen ryke på nytt, da kan det være greit å la en lege se på det. Kanskje er strengen din litt kort. I tilfelle kan man forsøke å forlenge den ved å smøre på hydrokortisonkrem og tøye forsiktig, eller legen kan gjøre et lite snitt slik at ikke strengen blir fullt så stram.

Det kan være smerter i vulvaområdet ytre kjønnsorganer , og det kan være smerter inne i skjeden. Smertene kan komme spontant eller ved berøring eller penetrasjon, og kan oppleves som både brennende, skjærende, krampelignende eller sviende. Det kan være mange årsaker til smerter i skjedeområdet. Kanskje har man hatt samleie gjentatte ganger uten tilstrekkelig lubrikasjon våthet , kanskje har en opplevd overgrep, kanskje plages en av gjentatte kraftige soppinfeksjoner eller av en seksuelt overførbar infeksjon.

For andre igjen kan det dreie seg om kontroll og vanskeligheter med å slappe av i bekkenmuskulaturen. Smerter under samleie og smerter i skjedeområdet kan være vanskelig å bli kvitt på egen hånd, men det finnes heldigvis hjelp å få.

Det kan være greit å ta opp problematikken med gynekolog eller sexologisk rådgiver. Av og til vil gutter oppleve smerter i penis.

Smertene kan komme under seksuell aktivitet, som for eksempel ved samleie eller onani. Trang forhud fimose kan være både medfødt eller noe du får i løpet av livet. Rundt én prosent av alle gutter i tenårene har en av disse.

glidemiddel gratis g punkt hos kvinner