Vi menn piken frekke damer

vi menn piken frekke damer

Så jeg har ikke fått mye opp igjennom årene, sier hun. Cathrina Hell Lykke viser mye, men ikke alt. Hun sier at hun respekterer de delte meningen der ute om kroppsfokus og det press som gjerne stilles yngre jenter som vil, bør og skal se slik og slik ut. Jeg for min del føler ikke at min kropp er prosent perfekt på alle mulige måter, men jeg er prosent trygg på den.

Jeg synes kropp, og spesielt kvinnekroppen, er det vakreste som finnes. Derfor har jeg også stilt opp på bilder både før, under og etter graviditeten min. Hun liker selv å holde seg i form. Trente litt ekstra etter gravidieten i , men holder det ved like med kampsporten Krav Maga. En annen side av Cathrina er at hun i flere år har slitt med har leddgikt, fibromyalgi og ME. Mine venner og nye bekjente vil jeg at skal føle og se den glad, sprudlende og hyggelig jenta jeg er.

Jeg har også en del tøffe dager, og da er de gode vennene og familien gode å ha, forteller hun. Nylig var Cathrina på en fotoshoot med nettbutikken LilleFrekke. Vi Menn, derimot, holder stand med Vi Menn-pikene. Vi Menn ble første gang utgitt i , og kåringen av Vi Menn-piken har lange tradisjoner.

Bladet kåret den første piken i , og Sheila Therese Vora fra Oslo var den første som vant. Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske Miss World-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før. I kåres Vi Menn-piken for Ti jenter er nominert. Det som er spesielt i år er at hele fire av ti finalister er tidligere "Paradise Hotel"-deltakere.

Det er veldig kjedelig at Nav motregner premien mot stønaden jeg mottar, men det er selvsagt gøy å vinne likevel, sier hun. Cathrina 25 kjemper om å bli årets Vi Menn-pike. Hell Lykke ble med i konkurransen fordi hun hadde vært i bladet tidligere. Så langt har det blitt tre forsider i Vi Menn på henne.

Jeg er en modell som gjerne tar styringen, og jeg tar heller 30 bilder for mye for å få det ene som skiller seg ut. Jeg elsker å gjøre nye ting som utfordrer både meg og fotografen, og når de ferdige resultatene kommer på e-post er det stor spenning, sier hun. I løpet av fjoråret har flere hundre jenter blitt vurdert av en jury. Av disse 49 ble det plukket ut 10 finalister.

Vi menn piken frekke damer -

Det som er spesielt i år er at hele fire av ti finalister er tidligere "Paradise Hotel"-deltakere. Nå vet vi hvorfor. Shoppingglad party-jente Christine summerer hele livet sitt i en eneste setning; Hun drar på shopping, sitter hjemme, er ute med venner og fester i helgene.

Vi menn piken frekke damer -

Nå er hun hjemme, men har ikke slått seg til ro: Sende 32 porno-meldinger En åring fra Wales må i Hun er fra Kolbotn. vi menn piken frekke damer Så skal du lese ÉN liste om temaet Ikke prøv å overtale ham til å møte deg ved å sende frekke bilder. Silje fra Horten Silje Henriksen 23 er et Trikset er å være litt småfrekk, men ikke overdriv. Rebecca fortsetter med å fortelle at hun er en fighter, målbevisst, rettferdig og medmenneskelig, så lenge hun ikke tråkkes på tærna. Jeg har eritiske noveller sex webcam chat på en sukker-date i hele mitt liv og hun sa rett ut at jeg var heldig at jeg tok kontakt når jeg gjorde samme dagen hun registrerte segfor noen dager senere hadde hun 3 sider med uleste meldinger.