Paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe

paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe

I regnet Lene Sortevik med at hun ville bli stemplet som «riksbitch» etter en konfrontasjon mot Margrethe Storlid. Det hele endte med at Iglesias måtte gripe inn.

Jeg gikk lenge og ville si ifra. Til slutt klarte jeg ikke mer, og det føltes veldig godt etterpå, sier Iglesias. Iglesias bestemte at enten Nanna Dahlen eller Lene Sortevik måtte reise hjem som konsekvens av utskjellingen. Jentene avgjorde at Nanna måtte pakke sakene. Iglesias forteller at det samme gjaldt i Da det ble klart at Aurora og Nicolais finale måtte avgjøres med «foto-finish», uttalte Labinot Haziri at Nicolai fortjente seieren mer.

Samtidig kalte han Aurora for en «fake bitch». Jeg hadde gått en hel sesong og bygd opp litt sinne for hvordan Ann Mariel og Aurora ble behandlet. Jeg liker ikke når folk ikke er snille med hverandre. Siste innspillingsdag klarte jeg ikke holde meg lenger. Det var deilig å få det ut, selv om Labi kanskje ikke fortjente så mye kjeft, sier Triana Iglesias, som også peker denne finalen som noe av det husker best i disse sesongene.

Hun husker også godt sesongen da Vida Lille Gausemel og Miguel Kristiansen stod mot hverandre i finalen. Jeg synes det var tøft at en jente var den første til å slippe kulen på Paradise hotel, sier Triana. Dermed tok Vida hele pengepremien på Samme år flyttet Christian Svingen inn på hotellet i Mexico i med ordene «Jeg.

Likevel tråkker begge over streken for å ofre hverandre mot en finalebillett, fortsetter Triana. Tina er utdannet barne- og ungdomsarbeider og arbeider i en barnehage i Kongsberg.

Mesteparten av fritiden går med til venner og trening, og Tina trener blant annet til å delta i fitness. Martine jobber som medarbeider i en klesbutikk og som sykehjemspleier. På fritiden liker hun å trene og da går det mest i løping og litt styrketrening. Den store lidenskapen er hester og ridning.

Isabel er student og jobber på parfymeri. I tillegg er Isabel glad i feste og å reise. Hun er med på Paradise Hotel fordi hun var lei «A4-livet» og ønsker å oppleve noe nytt. Emilie er salgsmedarbeider i en butikk og på fritiden driver hun blant annet mye med teater.

Når det gjelder å ha sex på TV sier Emilie at hun vil prøve å unngå dette for familiens skyld, men for henne er det ikke verdens undergang om det skulle skje. Sara er halvt marokkansk, studerer filosofi og jobber i klesbutikk. Hun er ikke med på «Paradise Hotel» for å få kjæreste og sier hun sjeldent blir forelsket. Fredrik er butikksjef for en klesbutikk og på fritiden går det mye tid til hunden og friluftsliv. Fredrik er med på «Paradise Hotel» for å ha det gøy og han liker best jenter som er litt «skater-chick»-aktig og med «surfebabe»-stil.

Mathias jobber som assistent på barneskole og utenom arbeidstid så står han mye på ski. Han beskriver seg selv som spontan som liker å finne på mye forskjellig og å oppleve nye ting. Noe av det verste Mathias vet er mennesker som er skikkelig sta. Christopher arbeider som pumpetekniker. Han beskriver seg selv som omtenksom, ærlig og kul. Christian Fredrik sier at hans sterkeste side er at han kommer godt overens med alle. Han er glad i brunetter og jenter som har noe mellom ørene.

Den 20 år gamle bartenderen beskriver seg selv som en «puppegutt», men sier heller ikke nei takk til en fin rumpe. Knut Eirik er stylist og frisør. Han sier han alltid har vært fascinert av realityprogrammer og er med på «Paradise Hotel» for å utfordre seg selv. Knut Eiriks forventninger til oppholdet er at han kommer til å møte mange fine folk samtidig som man får kjenne på sine egne grenser.

Pierre kommer opprinnelig fra Sverige og har bodd i Oslo siden september Han beskriver seg selv som en livsnyter og bruker så mye tid som han kan til å trene. Harald arbeider som pleiemedarbeider, mens han på fritiden blant annet spiller handball og trener styrke.

Harald håper det ikke sjekker inn jenter som prater 24 timer i døgnet, er selvopptatt, og som rett og slett er dum.

: Paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe

HELENE RASK PORN BRUTALDILDO 350
Paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe Gratis sms norge skjev penis
Paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe 525
Paradise hotel 2018 sverige triana iglesias rumpe Sexy korsetter kathrine sørland toppløs
I dag ble også årets gruppebilde avslørt og denne gangen er det styling og antrekk litt utenom det vanlige. Proudly powered by WordPress. Da fikk jeg tårer i øynene, minnes Iglesias. Christopher arbeider som pumpetekniker. Kevin er en energisk gutt som arbeider som stuer på flyplass. VG Logo search Chevron .

Men like før finalen fikk Pilgaard beskjed om å pakke sakene sine og reise fra luksushotellet. Han ble reddet av André Brennum som tilbød seg da å bytte plass med Pilgaard og flyttet ut av hotellet i stedet. Det glemmer Triana Iglesias aldri. Da fikk jeg tårer i øynene, minnes Iglesias. Det er en annen episode fra den første sesongen som programlederen også husker godt. I regnet Lene Sortevik med at hun ville bli stemplet som «riksbitch» etter en konfrontasjon mot Margrethe Storlid. Det hele endte med at Iglesias måtte gripe inn.

Jeg gikk lenge og ville si ifra. Til slutt klarte jeg ikke mer, og det føltes veldig godt etterpå, sier Iglesias. Iglesias bestemte at enten Nanna Dahlen eller Lene Sortevik måtte reise hjem som konsekvens av utskjellingen.

Jentene avgjorde at Nanna måtte pakke sakene. Iglesias forteller at det samme gjaldt i Da det ble klart at Aurora og Nicolais finale måtte avgjøres med «foto-finish», uttalte Labinot Haziri at Nicolai fortjente seieren mer. Samtidig kalte han Aurora for en «fake bitch». Jeg hadde gått en hel sesong og bygd opp litt sinne for hvordan Ann Mariel og Aurora ble behandlet.

Jeg liker ikke når folk ikke er snille med hverandre. Siste innspillingsdag klarte jeg ikke holde meg lenger. Det var deilig å få det ut, selv om Labi kanskje ikke fortjente så mye kjeft, sier Triana Iglesias, som også peker denne finalen som noe av det husker best i disse sesongene.

Hun er ikke med på «Paradise Hotel» for å få kjæreste og sier hun sjeldent blir forelsket. Fredrik er butikksjef for en klesbutikk og på fritiden går det mye tid til hunden og friluftsliv.

Fredrik er med på «Paradise Hotel» for å ha det gøy og han liker best jenter som er litt «skater-chick»-aktig og med «surfebabe»-stil. Mathias jobber som assistent på barneskole og utenom arbeidstid så står han mye på ski. Han beskriver seg selv som spontan som liker å finne på mye forskjellig og å oppleve nye ting. Noe av det verste Mathias vet er mennesker som er skikkelig sta. Christopher arbeider som pumpetekniker. Han beskriver seg selv som omtenksom, ærlig og kul.

Christian Fredrik sier at hans sterkeste side er at han kommer godt overens med alle. Han er glad i brunetter og jenter som har noe mellom ørene. Den 20 år gamle bartenderen beskriver seg selv som en «puppegutt», men sier heller ikke nei takk til en fin rumpe. Knut Eirik er stylist og frisør. Han sier han alltid har vært fascinert av realityprogrammer og er med på «Paradise Hotel» for å utfordre seg selv. Knut Eiriks forventninger til oppholdet er at han kommer til å møte mange fine folk samtidig som man får kjenne på sine egne grenser.

Pierre kommer opprinnelig fra Sverige og har bodd i Oslo siden september Han beskriver seg selv som en livsnyter og bruker så mye tid som han kan til å trene. Harald arbeider som pleiemedarbeider, mens han på fritiden blant annet spiller handball og trener styrke. Harald håper det ikke sjekker inn jenter som prater 24 timer i døgnet, er selvopptatt, og som rett og slett er dum. Ifølge han selv er det tre grunner til at åringen er med på Paradise: Fame - Glory - Money. Jonas jobber som personlig trener og trening er en stor del av livet til åringen.

Ellers liker Jonas å slappe av og ta livet med ro. Den personlige treneren håper det sjekker inn jenter som man kan snakke med, og som ikke bare ser bra ut. Jonas tror han faller for jenter som er litt rolige og som viser at hun bryr seg. Kevin er en energisk gutt som arbeider som stuer på flyplass. På fritiden liker han å shoppe, spille fotball og trene.

Kevin sier at Paradise Hotel trenger en deltaker som han, og deltakeren er helt overbevist om at han kommer til å vinne. Mesteparten av fritiden går med til å spille fotball, være sammen med venner og feste. Når det gjelder å sjekke inn på Paradise Hotel så sier Mads at han gleder seg mest til å se jentene og til å feste.