Strap on men sex leker

strap on men sex leker

I motsetning til kvinnens klassiske, nesten passive, rolle hvor hun tar i mot, hvor hun fylles opp, gir en strap-on henne muligheten til å være den som gir, å være den som fyller opp.

Siden hun som oftest er den som tar i mot gir dette henne en unik kunnskap om hvordan det føles å være i den «andre enden. Dette er en følelse mange menn ønsker seg, om ikke annet en gang i blant. Vi trenger vel ikke nevne mannens erogene soner som enklest stimuleres gjennom anus? Strap-on dildoer er altså noe både for ham og henne…. Inngrodde kjønnsroller og homofobi.

Vi har fra barnsben av fått en oppfatning om hvordan menn og kvinner skal være. Fra våre egne foreldre og alle andre voksne vi har truffet opp gjennom årene. Det er antageligvis ingen stor feil å si at du aldri traff noen mann som liker å taes hardt bakfra, eller en kvinne som likte å ta menn bakfra?

At du har truffet både menn og kvinner som liker tanken og kanskje også har gjort det er helt sikkert, men det er liksom ikke ting man snakker høyt om. Det er ikke «normalt» Både menn og kvinner er redde for å bli oppfattet annerledes. Redde for å være annerledes, redde for å være unormale. Men hva er normalt da? Om dere nå velger å bruke en hudfarget dildo eller, på tross av strap-on-en, heller vil bruke en rosa vibrator — for å understreke femininiteten, kanskje — det er opp til dere.

Kvinner kan uansett nyte følelsen av dominans og mennene får erfare hva det vil si å være den passive parten. Så la teppet gå opp for eksperimentet Strap-on. Det finnes erotisk leketøy, hvor også vi s experter på området, ved første øyekast lurer på hva dette egentlig er for noe.

Og ikke minst hva det skal brukes til og hvordan… Slik var det også med produktet Pussy strap-on fra You2Toys, som for ikke lenge siden landet på skrivebordet mitt. Heldigvis er det flere på kontoret her, og etter diverse diskusjoner og løsningsforslag med høy fantasifaktor fant vi ut av det.

Det dreier seg i grunnen om erotisk likestilling. Strap-on penisen har jo vært på markedet lenge, så hvorfor ikke tilby en snap-on variant med det kvinnelige motstykket, en vaginaåpning. Slik at rollespillet blir enda mer realistisk.

Men før vi kommer inn på de erotiske bruksmulighetene, skal selve leketøyet presenteres nærmere. Den hudfargede belteinnretningen ser ut som en strengtruse og kan, ved hjelp av spennene på hoftereima, justeres individuelt. Å ta på kunstvaginaen forenkles også ved at den ene spenna kan åpnes helt. Vaginaåpningen har en diameter på 1,5 x 4 cm og er lett tøyelig — skamlepper og klitoris er fullt utformet. For å ha det moro med strap-on toyet trenger man kun litt fantasi. Hvis HUN har kunstvaginaen over sin egne, så er det alene et veldig interessant syn og HAN kan få følelsen av å trenge inn i to kvinner samtidig.

I tillegg sørger den kunstige vaginaens lille diameter for at det oppstår en penisring effekt, med øket standhaftighet til manndommen. Variasjoner av analsex, med vagina som forlystelsesåpning er også mulig. La deg dominere av henne og kjenn dildoen fylle deg opp! Vi anbefaler vibratorene og dildoene i Elite-serien til Heavy Duty strap-on, men diverse analplugger og dildoer med sugekopp kan også brukes. Det er med andre ord gode muligheter for variasjon!

Du har tidligere logget inn med en egen kondomeriet. Skriv inn passordet til denne brukerkontoen for å knytte den til Facebook-brukeren din. Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Se større bilde Se større bilde Se større bilde.

Lagerstatus På lager i nettbutikken Sammenlign dette produktet med et annet Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Hva synes du om produktet? Skriv en omtale av dette produktet. Du har glemt å rangere produktet. Gi produktet det antallet stjerner du mener passer: Innlegget publiseres med kallenavnet.

Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Har du allerede brukerprofil?

strap on men sex leker

Strap on men sex leker -

På de rimelige er det dessverre som oftest umulig dessuten har selen generelt kort levetid 3: Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Vel, om du er sikker på at du ikke vil like det, så la være. Dessuten er ett godt glidemiddel svært kjekt å ha tilgjengelig, dersom det er snakk om å ha sex med en mann analsex MÅ man ha MYE av det. Du har deaktivert javascript i nettleseren din.

Strap-on dildoer er altså noe både for ham og henne…. Inngrodde kjønnsroller og homofobi. Vi har fra barnsben av fått en oppfatning om hvordan menn og kvinner skal være. Fra våre egne foreldre og alle andre voksne vi har truffet opp gjennom årene. Det er antageligvis ingen stor feil å si at du aldri traff noen mann som liker å taes hardt bakfra, eller en kvinne som likte å ta menn bakfra?

At du har truffet både menn og kvinner som liker tanken og kanskje også har gjort det er helt sikkert, men det er liksom ikke ting man snakker høyt om. Det er ikke «normalt» Både menn og kvinner er redde for å bli oppfattet annerledes. Redde for å være annerledes, redde for å være unormale.

Men hva er normalt da? Og er det noe poeng i å være som alle andre? Er det ikke bedre å være seg selv? Menn er ganske enkelt redde for at dersom de har sex med en strap-on så er de automatiske homofile. Og om de ikke er redde for å bli homofile, er de redde for at kvinner skal TRO de er homofile. At dette er feil er noe de fleste av oss vet, homofil er ikke noe man blir fordi om man liker en finger, en buttplugg eller en strap-on der bak.

Homofil har med helt andre ting å gjøre…. Homofil er ikke noe man blir. Se på det på slik: Dersom en kvinne liker å slikkes, så er hun lesbisk? Alle voksne, opplyste mennesker kjenner til disse tingene, vet at det er egentlig helt ok, men langt der bak, i underbevisstheten sier en stemme «ikke gjør det» Dessverre.

Du finner et godt utvalg av markedest beste strap-ons her det finnes billigere, men vi har valgt å fokusere på kvalitet. Strap-on belte The Queen 4,75 stjerner. NÅ ,- før ,-. Heftig strap-on belte for nattens dronning! The Queen er laget for god støtte og komfort. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type.

Elite belte til strap-on 2,4 stjerner. Strap-on beltet er justerbart og har stropper som går rundt lårene, slik at man har fri tilgang til herlighetene hos den som har på seg beltet. Fantasy strap-on hofteholder 4, stjerner. Kle deg sexy med frekke nettingstrømper og ta kontrollen over partneren din med en strap-on dildo Vær litt rampete og vis han hvem som er sjefen! King Cock strap-on med dildo 4, stjerner. Strap-on belte med dildo.

Behagelig og stilig belte for strap-on kombinert med en delikat og realistisk dildo fra serien King Cock. Beltet gir mulighet for å leke seg med andre dildoer, og den naturtro dildoen gir en fantastisk følelse av ekte vare.

Magnus XL Ultra magnetkuler 5 stjerner. Leter du etter brystklyper som sitter godt, uten at det kommer noen dinglende greier i veien? Ja, da er Magnus XL Ultra magnetkuler tingen! Rabbit rabbitvibrator 4, stjerner. Om du er en av mange som likte vibratoren Mr. Rabbit, vil du elske Mrs.

Dette er en fantastisk vibrator med kraftige motorer, og et superlett kontrollpanel med flere justeringer. Veien til ren nytelse er kort med denne heftige rabbitvibratoren. Deilige silketau i minivariant når det er bondage i farta som gjelder! Bruk de rundt håndledd eller anklene og la fantasiene ta over. Leveres i assorterte farger. Vannbasert glidemiddel YES Øko.

Begge dildoene har trykk-knapper og er 14 hhv. Dersom en kvinne liker å slikkes, så er hun lesbisk? Rabbit, vil du elske Mrs. Icicles No 5 Blå Dildo i glass. Heftig strap-on belte for nattens dronning!